Over ons

Fileradar BV is opgericht met de visie om verkeersdata toegankelijker en nauwkeuriger te maken voor iedereen, van lokale gemeenschappen tot nationale organisaties. Sinds 2010 maken wij software op maat om verkeerskundige data op te werken naar informatie voor gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat en adviesbureaus. Kwaliteit is voor ons het allerbelangrijkst.

Onze missie is om door middel van innovatieve technologie├źn en diepgaande analyses de meest betrouwbare en gedetailleerde verkeersinformatie te leveren. We streven ernaar de standaard te zetten in verkeersdata-analyse en een sleutelrol te spelen in hoe steden en bedrijven mobiliteit benaderen en optimaliseren.

Vragen? Mail ons op info@fileradar.nl of bel met 085-0470411.

Ontmoet de oprichters

Dr. Frank Zuurbier (founder)

Dr. Frank Zuurbier heeft de tweejaarlijkse Cuperus prijs ontvangen voor de beste MSc thesis in Verkeer en Transport op de universiteit van Delft in 2005. Zijn promotieonderzoek richtte zich op intelligente routeplanning die de basis vormt de virtuele verkeerskundige Frank is verantwoordelijk voor IT backend, data management, software development en algoritmes.
Dr. Chris van Hinsbergen (founder)

Dr. Chris van Hinsbergen is in 2006 cum laude afgestudeerd aan de universiteit van Delft in 2006. In 2010 promoveerde hij op het gebied van calibratie en validatie van voorspellende verkeersmodellen. Sindsdien is hij mede-oprichter en directeur van Traffic Effects. Chris is verantwoordelijk voor ontwikkeling van algoritmes, systeemintegraties en projectmanagement.